Bestel een kerstontbijt of brunch voor thuis

Het is bijna kerst! Tijdens de feestdagen geniet je 's avonds natuurlijk van een heerlijk diner. Maar waarom alleen een feestelijk avondmaal? Vier ook het begin van de kerstdagen met deze heerlijke ontbijt, brunch- of lunchboxen. En je hoeft er niet eens je bed voor uit. Nou ja, alleen om de deur open te doen. Al het werk is alvast voor je gedaan, alleen even de tafel mooi dekken en genieten maar!

Chez Nous

Zin in een beetje spanning? Bij Chez Nous laat je je verrassen met een heerlijke verrassingslunch. Het uitgebreide verrassingspakket is voor twee personen en bestaat uit verschillende soorten gevulde broodjes, wraps en nog veel meer lekkers. Wat er precies in zit blijft een geheimpje!

Wat: een goedgevulde verrassingsbox
Prijs: €22,95 voor twee personen

Lees meer

Scandinavisch Dorp

Als je iets later wilt ontbijten kan dat natuurlijk. Blijf vooral nog even lekker liggen. Kies bijvoorbeeld voor de brunchbox van Het Scandinavisch Dorp. Hierin vind je een variatie aan hartige en zoete lekkernijen. Denk aan wraps met zalm, runderballetjes met bessensaus, scones en pastéis de Nata. Ook zit er een flesje prosecco in om de feestdagen goed in te luiden. 

Wat: gevarieerde brunch box
Prijs: €28,95 p.p.

Lees meer

Fresh Today

Samen met de kinderen ontbijten blijft toch het leukst. Met voor ieder wat lekkers. Bij Fresh Today kunnen jong en oud genieten van een smakelijke kerstbrunch met een speciaal kindermenu. De volwassenen genieten van een amuse, soep, een proeverij van broodjes en salades en een lekker taartje. Kinderen smikkelen van een cupcake, een tosti, een mini-smoothie en een mini-brownie. Een heerlijk begin van kerst!

Wat: brunchmenu of kindermenu
Prijs: €17,50 / €9,95 p.p.

Lees meer

P.S.

Geniet van één van de heerlijke ontbijtopties van P.S. Je kunt kiezen voor een complete ontbijtbox met yoghurt, broodjes, croissantjes, een taartje en jus d’orange. Of ga voor een luxe lokaal ontbijt. In deze box zitten allerlei lekkernijen van lokale ondernemers. Het beste komt immers van dichtbij. De box bestaat onder andere uit croissants, broodjes, scones, carrot cake, geitenkaas, yoghurt en een lekkere pot thee. Welke box kies jij?

Wat: een compleet of luxe ontbijt
Prijs: €16,50 p.p. / €45,- voor twee personen

Lees meer

Inspiratiecafé OSO

Bij Inspiratiecafé OSO hebben ze een brunchbox voor je samengesteld zodat jij lekker een uurtje langer kan blijven liggen. Het menu bestaat uit mini bagels, wafels, Griekse yoghurt, soep, verschillende soorten beleg en een heleboel lekkere toetjes. Bestel er gerust een setje inspiratiekaartjes met 99 bijzondere vragen bij. 

Wat: een heerlijk brunchmenu
Prijs: €18,-

Lees meer

Wadapartja

Wadapartja heeft alles uit de kast getrokken voor de feestdagen en het resultaat mag er wezen. Een goed gevulde brunchbox met luxe broodjes, verschillende soorten beleg, quiche, Gronings suikerbrood, gevuld eitjes, een chocoladeverrassing en nog een hoop ander lekkers. Hou je nog plek vrij voor het diner?

Wat: een rijkgevulde brunchbox
Prijs: €39,- voor twee personen

Lees meer

2 Jongens uit Groningen

De 2 Jongens uit Groningen nemen je al het werk uit handen met deze overheerlijke brunchbox. De box bevat onder andere verschillende soorten broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt met fruit, huisgerookte zalm, zelfgemaakte vegetarische quiche, brownie en appelflap. En er zit een flesje cava bij voor een extra feestelijk begin van de dag. 

Wat: een heerlijke brunchbox
Prijs: €24,95 per persoon

Lees meer

Du Nord

Trek je fijnste kerstpyjama aan en wacht tot Du Nord met een heerlijke ontbijt- of brunchbox voor je deur staat. Het ontbijtje bestaat onder andere uit een croissantje, jam, nutella, verse jus d'orange, kleine smoothie, gekookt eitje, appelkaneelmuffin en vers fruit. De brunchbox is gevuld met broodjes, croissants, brownies, een kerststol, homemade cinnamonbuns, fruitsalade, een kaarsje voor de gezelligheid en nog meer. En bestel er ook nog gerust een flesje prosecco bij om het nog feestelijker te maken!

Wat: een ontbijtbox / een brunchbox
Prijs: €12,95 voor een persoon of €19,95 voor twee personen / €35,- voor twee personen

Lees meer

Ontdek ook